NIKOLI VEČ BREZ BESED
Komunikacija z zahtevnimi sogovorniki

Se v poslovnem ali zasebnem okolju soočate z zahtevnimi sogovorniki, za katere se zdi, kot da jim preprosto nikoli ničesar ne znate razložiti prav?  Poskrbite, da boste znali komunicirati z njimi, hkrati pa boste ohranili svojo profesionalnost in duševno zdravje.

Na izobraževanju boste spoznali, kako sploh komuniciramo in zakaj prihaja do šuma v komunikaciji. Izvedeli boste, kakšne vrste zahtevnih sogovornikom poznamo, kako z njimi komuniciramo ter kako se zaščititi pred psihološkimi igrami, ki so del komunikacije z zahtevnimi sogovorniki. Ozavestili boste tudi svoje vzorce komunikacije in bolje razumeli psihološko ozadje tako sebe kot tudi svojih sogovornikov.

Termin in lokacija

Derčeva 35, Ljubljana21. 11. 2017, 16.00 - 19.30

Cena

95 € + DDV10 € popusta za predprijavo najmanj 14 dni pred delavnico
20 € popusta za več oseb iz iste organizacije

Želite bolje razumeti težavne sogovornike?

Prijavljam se na delavnico

Podatki o udeležencu
Podatki o plačniku


samoplačnikpravna oseba


NEDA, davčna številka:

Ustrezno izpolnite podatke o plačniku, če se le-ti razlikujejo od podatkov udeleženca.
Način plačila (ustrezno označite) *

Plačati želim kot predplačilo v enkratnem znesku 14 dni pred začetkom in si zagotoviti 10% popust.Plačati želim v enkratnem znesku najkasneje tri dni pred začetkom delavnice.Drugo (vpišite):

Stranke o tej delavnici

Ne gre drugače kot, da se že na začetku zahvalim za verjetno eno najbolj obsežnih analiz osebnosti, kar sem jih kdaj videl oz. prebral. Nekaj tovrstnih izobraževanj sem že videl, ampak tega brez težav uvrstim med najboljše. Preprosto zato, ker je bil aktiven, dinamičen in ker je ponudil ogledalo vsakemu izmed nas. Všeč so mi bile kritike, še bolj pa predlogi za izboljšanje. Ta sobota ni bila porabljena, ampak investirana.

Boštjan Mišič, servisni svetovalec / Veitteam