PREPRIČAM!
Napredne veščine javnega nastopanja

Delate v prodaji, ste podjetnik ali vodite ekipo sodelavcev?  Potem ste najbrž že na lastni koži izkusili, kako veliko moč imajo vaše besede. Bi bili radi bolj prepričljivi pri svojih predstavitvah? Bi radi v poslu in zasebno s komunikacijo dosegli več?

Na enodnevni delavnici boste najprej spoznali svoj komunikacijski profil ter njegove prednosti in izzive. Na primeru svoje predstavitve boste izvedeli, kakšen vtis naredite na poslušalce in kaj sporoča vaša neverbalna komunikacija. Skozi vaje boste ozavestili govorico telesa in jo prilagodili tako, da bo dopolnila vaše sporočilo. Nadgradili boste tudi uporabo vseh tehničnih delov nastopa (uporaba ročnega ali naglavnega mikrofona, prednosti in slabosti govorniškega pulta, odrska postavitev, uporaba luči) in spoznali mentalne in fizične tehnike sproščanja in obvladovanja treme. Skupini boste predstavili svoje vsebine in dobili tudi konkretne napotke za še boljši nastop.

Termin in lokacija

Tehnološki park Brdo, Ljubljana24. 10. 2017, 9.00 - 16.00

Cena

230 € + DDVCena vsebuje tudi kosilo in osebno analizo
20 € popusta za predprijavo najmanj 14 dni pred delavnico
40 € popusta za več oseb iz iste organizacije

Želite prepričati?

Prijavljam se na delavnico

Podatki o udeležencu
Podatki o plačniku


samoplačnikpravna oseba


NEDA, davčna številka:

Ustrezno izpolnite podatke o plačniku, če se le-ti razlikujejo od podatkov udeleženca.
Način plačila (ustrezno označite) *

Plačati želim kot predplačilo v enkratnem znesku 14 dni pred začetkom in si zagotoviti 10% popust.Plačati želim v enkratnem znesku najkasneje tri dni pred začetkom delavnice.Drugo (vpišite):

Stranke o tej delavnici

Najprej naj se zahvalim za res dobro delavnico. Pozna se vam, da ste polni bogatih izkušenj in posledično podajate res kakovostno znanje in nauke. Že po eni uri delavnice sem dojela, kaj je moja pomankljivost, seveda pa so sledili tudi koristni napotki, kako to odpraviti to pomankljivost in kako delati na veščinah, ki pa jih imam.

Mojca Novak, Odvetniška pisarna Petek