NAVDUŠIM!
Veščine javnega nastopanja za profesionalce

Če ste pedagog, predavatelj ali pa interni trener v podjetju, zagotovo veste, kako pomembna je primerna komunikacija, da motivirate in navdušite svoje učence, poslušalce ali sodelavce za vaše vsebine, projekte ali naloge. Bi tudi vi radi znali vedno in povsod navdušiti?

Na delavnici boste spoznali trike največjih retoričnih mojstrov – od osnov nevropsihologije in andragogike, pa vse do kognitivnih tehnik in pripovedovanja zgodb, s pomočjo katerega lahko vsako, še tako suhoparno ali zapleteno vsebino naredimo bolj zanimivo. Ozavestili boste lastne komunikacijske filtre ter osvojili tehnike aktivnega poslušanja in vključevanja (tudi najbolj zahtevnih) poslušalcev, izboljšali pa boste tudi vašo govorno tehniko in dihanje med nastopom.

Na delavnici boste predstavili eno izmed svojih vsebin, ki jo boste nato skupaj s sodudeleženci in trenerko analizirali in še nadgradili.

Želite navdušiti?

Organiziramo izobraževanje po Vaši meri

Ime in priimek *
Ime podjetja
Elektronski naslov *
Telefon *

Vprašanje o delavnici, terminu ... *

Stranke o tej delavnici

Najlepša hvala za vse znanje in tako izviren način vodenja delavnice. Bila sem več kot navdušena. Imela sem zelo visoka pričakovanja, saj mi je veliko ljudi povedalo same pozitivne stvari o vaši delavnici. Ne samo da ste jih uresničili – uspeli ste jih še preseči.

Kristina Stojmenova, Fakulteta za elektrotehniko