ZAHTEVNI SOGOVORNIKI
Komunikacija z zahtevnimi sogovorniki

Se v poslovnem ali zasebnem okolju soočate z zahtevnimi sogovorniki, za katere se zdi, kot da jim preprosto nikoli ničesar ne znate razložiti prav?  Poskrbite, da boste znali komunicirati z njimi, hkrati pa boste ohranili svojo profesionalnost in duševno zdravje.

Na izobraževanju boste spoznali, kako sploh komuniciramo in zakaj prihaja do šuma v komunikaciji. Izvedeli boste, kakšne vrste zahtevnih sogovornikom poznamo, kako z njimi komuniciramo ter kako se zaščititi pred psihološkimi igrami, ki so del komunikacije z zahtevnimi sogovorniki. Ozavestili boste tudi svoje vzorce komunikacije in bolje razumeli psihološko ozadje tako sebe kot tudi svojih sogovornikov.

Želite bolje razumeti težavne sogovornike?

Organiziramo izobraževanje po Vaši meri

Ime in priimek *
Ime podjetja
Elektronski naslov *
Telefon *

Vprašanje o delavnici, terminu ... *

Stranke o tej delavnici

Ne gre drugače kot, da se že na začetku zahvalim za verjetno eno najbolj obsežnih analiz osebnosti, kar sem jih kdaj videl oz. prebral. Nekaj tovrstnih izobraževanj sem že videl, ampak tega brez težav uvrstim med najboljše. Preprosto zato, ker je bil aktiven, dinamičen in ker je ponudil ogledalo vsakemu izmed nas. Všeč so mi bile kritike, še bolj pa predlogi za izboljšanje. Ta sobota ni bila porabljena, ampak investirana.

Boštjan Mišič, servisni svetovalec / Veitteam