ODLIČEN PRVI VTIS
Samozavesten nastop in izbrušen osebni slog

Verjamete trditvi, da nikoli ne dobite druge priložnosti, da bi popravili slab prvi vtis?

Znanstveniki trdijo, da traja le borih sedem sekund ali celo precej manj, da si vaš sogovornik ustvari vtis o vas, vse vaše ravnanje in besede, ki sledijo v naslednjih urah, dneh in mesecih, pa dojema zgolj kot potrditev že ustvarjenega mnenja o vas. Bi radi bolje izkoristili teh prvih sedem sekund?

Na praktični poldnevni delavnici Odličen prvi vtis boste v prvem delu pod okriljem trenerke javnega nastopanja in komunikacije Vesne Sodnik spoznali 5 ključnih načinov, s katerimi pokažete, da ste samozavestni, odprti in uspešni. Izvedeli boste, kako učinkovito prebiti led z osebo, ki ste jo šele spoznali, kako se predstaviti, da si za vedno zapomnijo vaše ime, ter kako sogovorniku dati vtis, da vas resnično zanima, kar vam ima povedati. Spoznali boste skrivnosti številnih uglednih, priljubljenih in uspešnih estradnikov, diplomatov in gospodarstvenikov, s katerimi lahko tudi vi vedno in povsod naredite odličen vtis.

Kaj obleči za pomemben dogodek ali preprosto vsak dan za službo? V idealnem primeru oblačilo, ki vam je prav, vam je všeč, je ustrezne barve, je priložnosti primerno in pokaže vašo osebnost … A vse te spremenljivke lahko naredijo iskanje osebnega sloga podobno misiji nemogoče. Precej lažje je, če poznamo nekaj osnovnih pravil oblačenja, s katerimi je lahko prav vsakdo videti odlično. Tina Martinec Selan, ki je znana pod pomenljivo blagovno znamko Odglavedopet, bo na delavnici odgovorila na marsikatero vprašanje: Katere barve mi pristajajo in zakaj? Kateri kroji oblačil so najboljši za mojo postavo? Kaj je primerno obleči znotraj določenega kodeksa oblačenja (dress code-a)? Vse to in še precej več na delavnici, s katere boste odšli bolj samozavestni.

V prvem delu boste izvedeli:
– katere so ključne napake, ki jih nezavedno delamo pri prvem vtisu,
– kako začnemo zanimiv pogovor z osebo, ki je ne poznamo,
– kako se rokujemo, da vzpostavimo dober stik,
– kako se predstavimo, da nihče več ne bo pozabil našega imena ter si za vedno zapomimo ime sogovornika, ter
– kako uporabimo govorico telesa, da sporoča samozavest, odprtost in toplino.

V drugem delu boste izvedeli:
– kateri barvni tip ste,
– v kakšnih krojih ste najbolj postavni in katerih oblačil ne smete nositi, ker vam ne pristajajo,
– kako načrtovati nakupe, da omare ne bodo polne oblačil, ki jih le enkrat oblečete, ter
– kako kombinirati večne kose oblačil, da so vedno in povsod aktualni.

Želite narediti dober prvi vtis?

Organiziramo izobraževanje po Vaši meri

Ime in priimek *
Ime podjetja
Elektronski naslov *
Telefon *

Vprašanje o delavnici, terminu ... *