PREPRIČAM!
Napredne veščine javnega nastopanja

Delate v prodaji, ste podjetnik ali vodite ekipo sodelavcev?  Potem ste najbrž že na lastni koži izkusili, kako veliko moč imajo vaše besede. Bi bili radi bolj prepričljivi pri svojih predstavitvah? Bi radi v poslu in zasebno s komunikacijo dosegli več?

Na enodnevni delavnici boste najprej spoznali svoj komunikacijski profil ter njegove prednosti in izzive. Na primeru svoje predstavitve boste izvedeli, kakšen vtis naredite na poslušalce in kaj sporoča vaša neverbalna komunikacija. Skozi vaje boste ozavestili govorico telesa in jo prilagodili tako, da bo dopolnila vaše sporočilo. Nadgradili boste tudi uporabo vseh tehničnih delov nastopa (uporaba ročnega ali naglavnega mikrofona, prednosti in slabosti govorniškega pulta, odrska postavitev, uporaba luči) in spoznali mentalne in fizične tehnike sproščanja in obvladovanja treme. Skupini boste predstavili svoje vsebine in dobili tudi konkretne napotke za še boljši nastop.

Želite prepričati?

Organiziramo izobraževanje po Vaši meri

Ime in priimek *
Ime podjetja
Elektronski naslov *
Telefon *

Vprašanje o delavnici, terminu ... *

Stranke o tej delavnici

Najprej naj se zahvalim za res dobro delavnico. Pozna se vam, da ste polni bogatih izkušenj in posledično podajate res kakovostno znanje in nauke. Že po eni uri delavnice sem dojela, kaj je moja pomankljivost, seveda pa so sledili tudi koristni napotki, kako to odpraviti to pomankljivost in kako delati na veščinah, ki pa jih imam.

Mojca Novak, Odvetniška pisarna Petek