ZMOREM!
Veščine javnega nastopanja za vsakogar

Vas strese, ko beseda nanese na javno nastopanje? Imate cmok v grlu, ko je treba predstaviti sebe, svoje delo ali podjetje? Nič hudega, imam rešitev za vas.

Nihče se ne rodi kot odličen govorec, temveč takšen postane, ko izboljša veščine javnega nastopanja. In odlični ste lahko tudi vi!

Intenzivna enodnevna delavnica je namenjena vsem, ki pri svojem delu ali v zasebnem življenju tako ali drugače nastopate. Spoznali boste pomen dobre predpriprave, ki predstavlja več kot 75% odstotkov javnega nastopa. Naučili se boste, kako pripraviti uvod, ki pritegne, zanimivo strukturo in udaren zaključek, spoznali pa boste  tudi učinkovito uporabo glasu, mimike in gestikulacije na odru. Skupaj s trenerko boste ukrotili simptome treme in medmete, preizkusili pa se boste tudi v nastopanju pred manjšo skupino, za katerega boste prejeli konkretno povratno informacijo in napotke, kako se še izboljšati.

Želite biti slišani?

Organiziramo izobraževanje po Vaši meri

Ime in priimek *
Ime podjetja
Elektronski naslov *
Telefon *

Vprašanje o delavnici, terminu ... *

Stranke o tej delavnici

Draga Vesna, tvoja delavnica ZMOREM! je bila zelo poučna. Zares si strokovnjakinja na svojem področju in svoje znanje odlično predajaš naprej. Že dobre govornike naučiš, da so še boljši, tiste z veliko treme in strahom pred nastopanjem pa s svojimi analizami in komentarji uspeš prepričati, da lahko vsak nastopa pred javnostjo. Zelo navdušena sem bila tudi nad natančno in zelo obsežno analizo, ki sem jo prejela nekaj dni po delavnici in jo večkrat preberem, saj mi prav vsak njen del koristi, ko se pripravljam na govorni nastop. Hvala za tvojo izjemno energijo in odlično delavnico!

Špela Filipič, Center tajskih masaž Thai