ZVEZDA VSAKEGA INTERVJUJA
Učinkovit nastop v medijih

Ne glede na to, ali je pojavljanje v medijih del vašega vsakdana ali pa se s tem soočate prvič, lahko poskrbite, da bo vsak vaš medijski nastop prijetna in odmevna izkušnja.

Izobraževanje je namenjeno vodstvenemu kadru, ki daje izjave za medije in se pojavlja na dogodkih, kjer so prisotni mediji, PR ali marketing oddelku, ki skrbi za izvedbo novinarskih konferenc in stike z novinarji, nenazadnje pa tudi posameznim zaposlenim, ki kot strokovnjaki s svojega področja v medijih predstavljajo določene vsebine.

Spoznali boste delo novinarjev, zakonitosti medijev ter pripravo profesionalnih izjav za medije, pod budnim očesom trenerke z več kot desetletjem in pol izkušenj iz medijev pa boste izpopolnili tudi nastopanje pred mikrofonom in kamero, da boste vedno in povsod pripravljeni na novinarska vprašanja.

Želite biti odmevni?

Organiziramo izobraževanje po Vaši meri

Ime in priimek *
Ime podjetja
Elektronski naslov *
Telefon *

Vprašanje o delavnici, terminu ... *

Stranke o tej delavnici

Všeč mi je, ker grem s tvojih delavnic vedno polna vtisov in novih stvari. Tvoja pozitivna energija je neverjetna in tudi nalezljiva. Kljub temu, da sem te poslušala že vsaj trikrat, se niti en tvoj primer ali zgodba nista ponovila. Kako ti to uspe, ne vem, ampak mi pove, da se na svoje delo spoznaš in dobro pripraviš. To je najbrž razlog, da te vedno znova rada poslušam. Čuti se, da to rada počneš , kar daje težo tvojemu delu – vsaj v mojih očeh. Tako da, tudi če bi mi govorila o fiziki ali kemiji, bi te z zanimanjem poslušala – ker enostavno znaš.

Ana Plut, Simobil